Spabad - Swimspa - Pooler - och mer.

 

 

  Folkspa -Arctic Spa Norr 

 

 

 

VI SKÖTER FÖRSÄLJNING - REPARATIONER - SERVICE AV ALLA FÖREKOMMANDE ARCTIC & COYOTE SPA`S

 

VI SÄLJER OCH SERVAR FRÅN SYD TILL NORR

 

Ni hittar butiken i Gävle på Hillevägen 92

 

 

 

 

 

 

Spabad Guiden

Innan du köper ett spabad

Innan du köper ett spabad är det en del saker du bör tänka på:

  • Hur tjockt och tungt är locket?
  • Hur är badet isolerat?
  • Är det byggt på ett riktigt golv?
  • Klarar det längre strömavbrott utan att frysa sönder?
  • Är det enkelt att göra service på?
  • Vilka garantier lämnas? 

Video om spabad

 se kort video     se längre video

 

Spabad - Viktiga frågor

Kvalité har alltid varit en viktig del för oss på Nordisk Spa. Vi brukar säga att våra spabad från Arctic Spa är de bäst lämpade spabaden som finns på marknaden för ett kallt och fuktigt klimat. Bakom den titeln ligger en väl genomtänkt konstruktion som uppfyller alla krav.


Hur tjockt och tungt är locket?

Att använda fel lock kan kosta dig tusentals kronor. En del företag brukar vid tillverkningsprocessen av de flesta överdrag, klippa till skum och sätta in och sedan försöka återförsluta dem med plast. Denna metod har prövats och har misslyckats under många år. Vi på Arctic Spas säljer överdrag som gjuter hela skumkärnan runt en armering i den exakta formen av varje spa anläggning - inga klippningar, ingen fukt och inga stora elräkningar eller oändliga kostnader av ersättningsöverdrag.Hur är badet isolerat?

Arctic Spa har patent på sitt isoleringssystem. Sockel och kabinett är noggrant isolerat med polyuretanskum, alltså är inte hela badet skumfyllt. Alla slangar och kopplingar i den stora luftfickan är lättillgängliga via luckor i kabinettet. Två luckor på varje sida, vilket gör det lätt att reparera. Om ett skumfyllt bad läcker måste man gräva ut skummet för att komma åt slangar och kopplingar.Är det byggt på ett riktigt golv?

Spabaden från Arctic Spa är sammansatta av handrullade fiberglas som gör att golvet är ogenomträngligt för fukt, skadedjur och tiden. Det tar bort behovet av grundmaterial som cement, golvbeläggning eller stenar. Ställ den bara på marken, koppla ihop, fyll på och använd!


 


Klarar det längre strömavbrott utan att frysa sönder?

Överskottsvärmen från pumparna fördelas i den stillastående luften mellan skrov och kabinett. Om strömtillförseln uteblir vill det varma vattnet avge värme till hålrummet och skydda komponenterna mot frost under lång tid. Under strömavbrott kan ett spabad från Arctic Spa kan hålla sig i flera dagar utan att frysa sönder.


 


Är det enkelt att utföra service på?

Ja, hur utför man egentligen service och reparation när flera hundra meter slangar och kopplingar ligger inbäddade i skum och det är läckage? Den här frågan slipper du oroa dig över om du köper ett spabad från Arctic Spa. Alla slangar och kopplingar finns nämligen i den stora luftfickan och är lättillgängliga via luckor i kabinettet.


 


Vilka garantier lämnas?

Alla företag ger olika garantier. Vi på Nordisk Spa ger garantier som sträcker sig mellan 5 år och livsgaranti. Garantierna är olika långa beroende på olika delar av spabadet.


 


Läs mer om Spabad


Läs mer om Arcti Spas Spabad


 


Om ni har fler frågor så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss eller besöka vår butik!