Spabad - Swimspa - Pooler - och mer.

Bastu

Från traditionell bastu till infrabastu.

Vi på Nordisk Spa erbjuder basturum i alla varianter, från små badrumsanpassade basturum till stora exklusiva basturum som är mer lämpade för exempelvis ett gyms relaxavdelning. Vi säljer både basturum med infravärme och med elbastuaggregat. Det utmärkande med våra basturum är att om du har särskilda önskemål som inte finns i vårt sortiment tillverkar vi ett basturum efter dina inviduella önskemål på mått och design.

Om du inte finner en modell som passar dig här så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss! Modellerna nedan är bara ett urval av vårt breda sortiment.
 

Bastu Modeller

Basturum
Tylö Round Vision

Round Vision basturum har former som ingen annan bastu. Basturummet som kommer från Tylö sätter en ny standard för hur basturum kan se ut.

Basturum
Basturum SN-1250

Mått: 1250 x 1180 x 1980 mm
14.995:-

Basturum
Tylö Space Vision

Space Vision basturum är formgivet för dig som vill omges av lite extra ljus och rymd när du badar bastu.

Basturum
Basturum SN-1300

Mått: 1300 x 1300 x 1980 mm
18.990:-

Tylö Midi Vision

Midi Vision basturum bevisar att ett basturum både kan vara rymligt och kompakt på samma gång. Detta exklusiva och välkomnande rum med sin praktiska hörningång är dimensionerat för att passa såväl i en kommersiell anläggning som i en vanlig hemmiljö.

Tylö Basturum
Tylö Grand Luxe

Tylö Grand Luxe finns i samma storlekar och grundutförande som Classic-serien. Skillnaden mellan dem är valet av träslag. Grand Luxes in- och utvändiga väggpanel samt all inredning är av naturell ljus asp.

Basturum
Tylö Vital Vision

Vital Vision basturum är tveklöst det mest exklusiva av Tylös monteringsfärdiga basturum. Med sina utvalda material, sin djärva form och generösa utrustningsnivå höjer Vital Vision värdet på vilken relaxavdelning som helst – helt i nivå med en specialdesignad bastu.

Basturum
Tylö Classic

Classic basturum är en basmodell från Tylö. Classic är en traditionell bastumodell.

Tylö Alu Line

Alu Line basturum är en populär serie från Tylö. Den utvändiga kombinationen av stora glasade ytor och eloxerade aluminiumprofiler ger ett elegant intryck och matchar de flesta badrum perfekt.

Bastukåta
Bastukåta

I bastukåtan förenas den traditionella bastun med drömmen om en bastu förverkligad enligt individuell preferens.