Spabad - Swimspa - Pooler - och mer.

eget swimming pool hemma

Swimmingpool från Nordisk Spa - en egen pool hemma är enklare än du tror!

Här hittar du några av våra modeller ur vårt sortiment av både stora och små pooler. Vi har ovala, runda, åttaformade och friformade pooler till förmånliga priser.

Med en egen swimmingpool får ni och er familj lite semester varje dag hela sommaren. Tänk dig att gå ut på morgonen och mötas av det rena, kristallklara vattnet.

Vi på Nordisk Spa är experter på att välja ut rätt swimmingpool för just dig. Berätta för oss vad du har för behov och vad du förväntar dig av en swimmingpool så kan vi garantera att vi väljer ut en pool som passar just dig. Nordisk Spa’s breda utbud innebär att det med största sannolikhet finns en swimmingpool för dig. Har du frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss!

 

 

Swimmingpool Modeller


 • Azuro Oval Swimmingpool

  Poolpaket Azuro (Oval)


  Azuro-serien är känd för dess smarta konstruktion, vackra design, snabb och enkel installation tålighet och självklart dess pris.

 • Azuro Rund Swimmingpool

  Poolpaket Azuro (Runda)


  Just nu från 14.990:- ! Azuro-serien är känd för dess smarta konstruktion, vackra design, snabb och enkel installation tålighet och självklart dess pris.

 • Ibiza Swimmingpool

  Poolpaket Ibiza


  Ibiza är en oval pool med en extra stark liner. Ibiza kräver montage på betongplatta samt stödmurar på långsidorna som grävs ner och återfylls.

 • Crete Swimmingpool

  Poolpaket Crete (Åttan)


  Mjukare och exklusivare linjer för din trädgård. Varför inte välja den härligt 8-formade poolen Crete. Den 8-formade poolen kan, som övriga pooler, grävas ner eller däckas in.

 • New Atlantic Swimmingpool Utomhus

  Poolpaket New Atlantic


  Vår pool New Atlantic finns i flera olika storlekar. Gemensamt för dem alla är den snygga formen. Poolen är byggd för att vara fristående eller nersänkt.