Spabad - Swimspa - Pooler - och mer.

 

 

 

 

 

 

 

Spabad Hemma ...

                                 Kampanj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spabad

Kvalité Spabad från Arctic Spas

Kvalité Spabad

Kvalité har alltid varit en viktig del för oss på Nordisk Spa. Vi brukar säga att våra spabad från Arctic Spa är de bäst lämpade spabaden som finns på marknaden för ett kallt och fuktigt klimat.  [se skillnaden]   [se Arctic fördelar]

Läs mer

Billiga Spabad från endast 24.990:-

Billiga Spabad

SG Spas är ett spabad tillverkat för åretrunt-utomhusspa. Underbar upplevelse lika mycket på vintern som på sommaren. Förhöjer din livskvalité, tillbringa tid tillsammans med familjen och dina vänner i ditt nya spabad istället för framför tv:n.

Läs mer

Spabad Guiden:

Spabad Innomhus

Innan du köper ett spabad är det en del saker du bör tänka på... 

Läs mer

 

Att köpa ett Swimspa!

Swimspa vintern utomhus med snö

Den största medlemmen i Arctic Spa-familjen har många av swimmingpoolens fördelar i kombination med de avkopplande egenskaperna i ett familjespabad.

Ett swimspa är vanligtvis väldigt dyrt i drift, men nu finns äntligen ett energisnålt swimspa baserat på Arctics unika Heatlock® isoleringssystem. Bäst och energisnålast på marknaden! Ett mycket prisvärt kvalitetsspa.

Njut av en fantastisk massage under tiden barnen leker eller bränn lite kalorier i ett uppfriskande simpass.

Läs mer

Eget Spa bad: Terapi för ditt sinne, din kropp och din själ!

Spabad / Hot Tub med Sven Tumba & Monna TumbaAtt uppehålla sig i varmt vatten har i alla tider och kulturer använts för avkoppling, social samvaro och för att  lindra smärta. Nämnas kan; vikingarnas laugarbadtunnor, romerska bad, japanernas sento och givetvis varma källor. Hjärtat jobbar lättare och syretillförseln till musklerna ökar. Avfallsprodukter och mjölksyra drivs lättare ur musklerna. Massagebad har tre verkande faktorer: värme, massage och vattnets lyftkraft. En känsla av ro, stillhet och harmoni sänker sig när man flyter viktlös i masserande vattenmassor.