Spabad - Swimspa - Pooler - och mer.

 

 

 

 

 

 

 

Spabad Hemma ...

                                 Kampanj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arctic Spas - Lyx Spabad >>

Lyxigt Spabad av högsta kvalitet tilverkad i Kanada, byggt för minus 50 grader. Trädgårdskonst med den ultimata spaupplevelse.

Coyote Spas - Premium Spabad >>

Premium Spabad med snygga former, avancerad funktioner, låg driftekonomi, och upp till 10hk massage för fantastiska hemma spaupplevelser.

SG Spas - Klassisk Spabad >>

Spabad från endast 24.990:-, SG Spas är ett klassiskt utomhus spabd. Förhöjer livskvalitén, tillbringa tid tillsammans med familjen och dina vänner i spabadet.

 

Spabad Guiden:

Spabad Innomhus

Innan du köper ett spabad är det en del saker du bör tänka på... 

Läs mer

 

Att köpa ett Swimspa!

Swimspa vintern utomhus med snö

Den största medlemmen i Arctic Spa-familjen har många av swimmingpoolens fördelar i kombination med de avkopplande egenskaperna i ett familjespabad.

Ett swimspa är vanligtvis väldigt dyrt i drift, men nu finns äntligen ett energisnålt swimspa baserat på Arctics unika Heatlock® isoleringssystem. Bäst och energisnålast på marknaden! Ett mycket prisvärt kvalitetsspa.

Njut av en fantastisk massage under tiden barnen leker eller bränn lite kalorier i ett uppfriskande simpass.

Läs mer

Eget Spa bad: Terapi för ditt sinne, din kropp och din själ!

Spabad / Hot Tub med Sven Tumba & Monna TumbaAtt uppehålla sig i varmt vatten har i alla tider och kulturer använts för avkoppling, social samvaro och för att  lindra smärta. Nämnas kan; vikingarnas laugarbadtunnor, romerska bad, japanernas sento och givetvis varma källor. Hjärtat jobbar lättare och syretillförseln till musklerna ökar. Avfallsprodukter och mjölksyra drivs lättare ur musklerna. Massagebad har tre verkande faktorer: värme, massage och vattnets lyftkraft. En känsla av ro, stillhet och harmoni sänker sig när man flyter viktlös i masserande vattenmassor.